ΝΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
.

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΓΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. .

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ




Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» δηλώνει ξανά το παρόν και είναι μέγιστη τιμή για εμένα να συμμετέχω  στο σώμα των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές  στις 9 Ιουνίου. 

Παρουσιάζεται η τεράστια ευκαιρία στον ελληνικό λαό να εκλέξει για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο Έλληνες ευρωβουλευτές που έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των καιρών για την επιβίωση του ελληνικού  Έθνους. 

Θα απαιτήσουμε τα δίκαια του Ελληνισμού και γνωρίζουμε πώς να τα κερδίσουμε για να λάβει η χώρα μας τη θέση που της αξίζει.  

Από την άλλη είναι επιτακτική ανάγκη η Ευρώπη να αλλάξει πορεία. Μία πραγματικά ελεύθερη και  ενωμένη Ευρώπη  θα κινηθεί με επίκεντρο την ευημερία όλων των κρατών και όλων των ευρωπαίων πολιτών. 

Δική μου επιθυμία είναι να αγωνιστώ για την Ελλάδα μας, αλλά και για όλη την ενωμένη Ευρώπη,  με ανιδιοτέλεια και αυτό αποτελεί το μοναδικό μου κίνητρο. 

Η Ελλάδα είναι Ευρώπη. Η Ευρώπη είναι Ελλάδα. Δεν νοείται Ευρώπη χωρίς Ελλάδα και το αντίστροφο.

Στις 9 Ιουνίου είναι η στιγμή που πρέπει να δώσουμε το παρόν ως πολίτες που θέλουμε να συμμετέχουμε ενεργά για μία αληθινή αυτή την φορά μεταρρύθμιση. 

Ζητώ  λοιπόν στήριξη  με την ψήφο σας. 

Η είσοδος της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στην ευρωβουλή θα σημάνει την απαρχή της εγκαθίδρυσης  της αλήθειας  και του δικαίου. 

Μόνο Ε.ΣΥ. μπορείς. Μην απέχεις. Έλα μαζί μας! 


ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΝΑΚΟΥ

ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

●Τηλ: 6971 673 504  ●Email: l.nakou@eurovouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ